Sport & Event Park Esbjerg udvider organisationen

Ny ansættelse skal styrke Sport & Event Park Esbjergs markedsføring- og events

Seb og jacob

Påsken har i år medbragt en udvidelse af Sport & Event Park Esbjergs organisation, idet Sebastian Thomsen er blevet ansat som markedsføring- og eventmedarbejder.

- Vi vil gerne effektivisere markedsføringen i forbindelse med vores events og aktiviteter, og blive bedre til at fortælle om de mange spændende ting vi laver. Vi har derfor været igennem en længere proces og har i Sebastian fundet den helt rigtige person til dette. Sebastian kommer med en ny viden på markedsføringsområdet og har desuden et godt kendskab til events, hvilket gør vi har store forventninger til det kommende samarbejde, siger Aktivitets- og Værtskabschef, Jacob Drachmann Haag.

Sebastian har en uddannelsesbaggrund som markedsføringsøkonom med en overbyggende professionsbachelor i Sport Management. 

- Først og fremmest vil jeg udtrykke min store glæde og taknemmelighed over organisationens tillid til mig. Jeg ser et betydeligt uforløst potentiale i Sport & Event Park Esbjergs markedsføring, som jeg ser frem til at udforske og udvikle. Min tilknytning til Esbjerg-området og min passion for større begivenheder og markedsføring gør Sport & Event Park Esbjerg til det ideelle sted for mig. Jeg ser frem til både at bidrage til virksomhedens vækst og min egen personlige udvikling i denne spændende rolle, siger Sebastian Thomsen. 

 Sebastian kan kontaktes på følgende

Mail: seth@sepe.dk
Telefon: 20 13 77 49

Vi bevæger Esbjerg!