Danmarks største KREA-messe kommer til Esbjerg: Et festligt og kreativt familiearrangement

Oplev Danmarks største udvalg af kunsthåndværk, workshops og sjove aktiviteter i Blue Water Dokken

kreamesse stand

Sæt kryds i kalenderen

Søndag den 7. april klokken 10-16 er Blue Water Dokken atter vært for Danmarks største udvalg af dygtige kunsthåndværkere, materialforhandlere, workshops, sjove aktiviteter for børnene og meget mere.

Esbjerg KREA-messe 2024 er skabt med hele familien for øje og tilbyder noget for enhver smag til overkommelige priser. Med en entré på kun 40 kr. og gratis adgang for børn under 14 år er der plads til alle.

"Vi er stolte over at være tilbage i Blue Water Dokken med vores KREA-messe. Denne gang er der en masse nye udstillere med, så alle kan godt glæde sig til en hyggelig og inspirerende oplevelse", siger Torben fra TB Markeder.

Som Danmarks førende arrangør af hyggelige og inspirerende KREA-messer med over 100.000 besøgende årligt på tværs af landet, er vi stolte af at være med til at kunne skabe og danne rammerne for en festlig dag i kreativitetens tegn.

Vind lækre præmier på din indgangsbillet

I år bliver du automatisk en del af flere spændende konkurrencer med fantastiske præmier, blot ved at have din indgangsbillet. Det kan du bl.a. læse mere om her.

Praemier krea messe

Få også et overblik over kommende store events her: EVENTKALENDER 2024

Vi bevæger Esbjerg!