Travl weekend på anlæggene i Esbjerg: Dart, Kongekampen og CHL-håndbold

Blue Water Dokken, Granly Hockey Arena og PULS-Parken forventes alle at tiltrække en stor mængde besøgende i den kommende weekend. Hvis du kan undvære bilen, er det en god idé at lade den blive hjemme.

Blue Water Dokken2

Denmark Open & Masters i Granly Hockey Arena

Granly Hockey Arena omdannes denne weekend til epicentret for en stor dartfest. Uanset om du er en ivrig dartsspiller eller bare leder efter god stemning, er dette arrangement perfekt til dig - og det bedste af det hele er, at der er gratis adgang! Og hvis du troede, det ikke kunne blive bedre, så tænk igen. I år introducerer vi Esbjergs længste bar, der strækker sig over imponerende 12 meter! Der vil være rig mulighed for at nyde store fadøl eller iskolde drinks. 

Du kan læse mere om Denmark Open & Masters her.

DSC 6547
Kongekampen 2024

Kongekampen er en årlig studiebegivenhed i Esbjerg, hvor studerende fra alle uddannelsesinstitutioner danner hold og konkurrerer mod hinanden i en stor dodgeball-turnering d. 3. maj.

Du kan forvente en dag fyldt med god musik, underholdning, mad og en mobilbar med drikkevarer og masser af øl! Kongekampen er det største arrangement for studerende i Esbjerg, og vi kan garantere dig, at det bliver en begivenhed, du ikke vil gå glip af!

Selve deltagelse i dodgeball-turneringen er forbeholdt studerende på videregående uddannelser i Esbjerg som studerer enten på Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, Erhvervsakademi Sydvest, Fredericia Maskinmesterskole,  Syddansk Musik Konservatorium & Skuespiller skole eller University College Syddanmark.

Alle er dog velkomne til at komme både på dagen og om aftenen til afterparty. Selvom du ikke deltager i dodgeball-turneringen vil der også være en lang række øvrige aktiviteter på dagen.

kongekamp

Champions League-håndbold i Blue Water Dokken

På søndag d. 5 maj spiller Team Esbjerg anden kvartfinale-kamp i Champions League mod Ungarnske Ferencvaros. 

Lad bilen blive hjemme

Der bliver tryk på anlæggene I Esbjerg og vi opfordrer derfor til at lade bilen blive hjemme, hvis det er muligt. 

Vi håber alle får en god weekend!

#vibevægeresbjerg