Badminton Esbjerg arrangerer DM for seniorer 

i Blue Water Dokken den 9. – 13. februar 2021 

Arrangementet foregår i samarbejde med Badminton Danmark, Esbjerg Kommune og Sport & Event Park Esbjerg.

Badminton Esbjerg har ansvaret for at skaffe frivillige hjælpere til DM arrangementet. Som det fremgår nedenfor, skal der bruges hjælpere til mange forskellige opgaver – linjedommere, vagter, informations- og serviceopgaver, nedlæggelse og flytning af baner mm. Vi håber, du har tid og lyst til at give en hånd med.

Vi ved endnu ikke, hvordan myndighedernes retningslinjer ser ud i begyndelsen af februar måned 2021. Usikkerheden omkring tilskuerrestriktionerne betyder desværre, at vi som udgangspunkt ikke kan tilbyde vores hjælpere en fribillet for den indsats, de yder.

Hvis Corona-situationen ændrer i positiv retning vil vi selvfølgelig prioritere muligheden for, at give vores frivillige hjælpere en fribillet som tak for deres indsats.
Vi håber på forståelse for situationen, og på at mange fortsat vil hjælpe Badminton Esbjerg med DM arrangementet. der skal sætte fokus på badmintonsporten i vores område

Både i 2022 og 2023 skal Badminton DM for seniorer afholdes i Esbjerg. Forhåbentlig uden sundhedsmæssige restriktioner, således at vi fremover kan tilbyde de frivillige hjælpere en fribillet for deres indsats.

20200207 Badminton DM Aarhus 0463

Hvordan gør du?

Det fremgår af oversigten nedenfor hvilke opgaver der skal udføres under DM for seniorer.
Du udfylder formularen med navn, e-mailadresse og mobil nr., hvorefter du sætter kryds ud for den opgave og det tidsrum, du ønsker at hjælpe.
Vi kontakter dig i januar 2021 med oplysninger om, hvornår og hvor du skal møde, og hvem du skal henvende dig til.
På forhånd tak for hjælpen.

Bliv frivillig hjælper til DM i Badminton i Esbjerg

 

Arbejdsopgaver

Linjedommere

Opsætning af baner

Information- og billetsalg.

Kontrol/Opsyn.

Sundhedspersonale

Service

Ad hoc opgaver