Denmark Open & Denmark Masters

Sport & Event Park Esbjerg, Esbjerg Kommune og Dansk Dart Union har siden 2015 afviklet Danmarks største dartturnering i Granly Hockey Arena. Der er fri entré til alt, så kom ud og vær en del af den gode stemning, få en øl og se en masse god dart.

Warm Up Doubles (fredag) er en hyggelig aften, hvor der varmes op med god stemning, musik, øl og selvfølgelig dart.

Denmark Open (lørdag) er et internationalt ”Kategori A”-stævne. Det betyder, at det bør tiltrække hele verdenseliten, men samtidig giver det alle danske spillere muligheden for at melde sig til og dyste mod de bedste spillere i verden. Kom og oplev de afgørende finalekampe i et stort show i Granly Hockey Arena.

Denmark Masters (søndag) er i princippet efter samme koncept som Denmark Open, dog med lidt færre præmiepenge og lidt færre point til verdensranglisterne. Det forventes dog stadig, at hele verdenseliten vil være med om søndagen, som dermed er en ekstra mulighed for at hente værdifulde point i kampen for at kvalificere sig til verdensmesterskabet sidst på sæsonen. Om søndagen vil der også være live musik og finaleshow med de afgørende kampe på scenen, og her er esbjergenserne igen velkomne til at deltage i festlighederne.

Program

Fredag den 3. maj 2019

Kl. 19:00    "Warm Up Doubles" / Granly Hockey Arena

Lørdag den 4. maj 2019

Kl. 11:00    Indledende runder "Denmark Open" / Granly Hockey Arena

Kl. 12:00    Pub-turnering / Granly Hockey Arena

Kl. 15:00    Live musik / Granly Hockey Arena

Kl. 16:00    Finaler "Denmark Open" / Granly Hockey Arena

Søndag den 5. maj 2019

Kl. 11:00    Indledende runder "Denmark Masters" / Granly Hockey Arena

Kl. 14:00    Finaler "Denmark Masters" / Granly Hockey Arena

*Med forbehold for ændringer