Denmark Open & Denmark Masters

Sport & Event Park Esbjerg, Esbjerg Kommune og Dansk Dart Union har siden 2015 afviklet Danmarks største dartturnering i Blue Water Dokken og Granly Hockey Arena. Der er fri entré til alt, så kom ud og vær en del af den gode stemning, få en øl og se en masse god dart.

Warm Up Doubles (fredag) er en hyggelig aften, hvor der varmes op med god stemning, musik, øl og selvfølgelig dart.

Denmark Open (lørdag) er et internationalt ”Kategori A”-stævne. Det betyder, at det bør tiltrække hele verdenseliten, men samtidig giver det alle danske spillere muligheden for at melde sig til og dyste mod de bedste spillere i verden. I løbet af lørdagen vil der være forskellige spændende tiltag på scenen, og man kan bl.a. opleve en lokal Pub-turnering, live musik og en dyst mellem spillere fra Esbjerg fB, Esbjerg Energy, Ribe-Esbjerg HH og Team Esbjerg, inden det hele sluttes af med de afgørende finalekampe i et stort show i Blue Water Dokken.

Denmark Masters (søndag) er i princippet efter samme koncept som Denmark Open, dog med lidt færre præmiepenge og lidt færre point til verdensranglisterne. Det forventes dog stadig, at hele verdenseliten vil være med om søndagen, som dermed er en ekstra mulighed for at hente værdifulde point i kampen for at kvalificere sig til verdensmesterskabet sidst på sæsonen. Om søndagen vil der også være live musik og finaleshow med de afgørende kampe på scenen, og her er esbjergenserne igen velkomne til at deltage i festlighederne.

Program

Fredag den 27. april 2018

Kl. 19:00    "Warm Up Doubles" / Granly Hockey Arena

Lørdag den 28. april 2018

Kl. 11:00    Indledende runder "Denmark Open" / Granly Hockey Arena

Kl. 12:00    Pub-turnering / Blue Water Dokken

Kl. 15:00    Live musik / Blue Water Dokken

Kl. 17:30    Finaler "Denmark Open" / Blue Water Dokken

Søndag den 29. april 2018

Kl. 11:00    Indledende runder "Denmark Masters" / Granly Hockey Arena

Kl. 14:00    Live musik / Blue Water Dokken

Kl. 16:00    Finaler "Denmark Masters" / Blue Water Dokken

*Med forbehold for ændringer