Næste event Extreme Challenge
00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

Badminton Masters og DM 2021 i Esbjerg

Granly Hockey Arena lægger gulv til

Victor Denmark Masters den 3. - 8. august og
RSL Badminton DM for seniorer den 10. - 13. august 2021

Køb Billet her  

Badminton Danmark og Badminton Esbjerg inviterer til Victor Denmark Masters 2021 og RSL Badminton DM 2021 i Blue Water Dokken i Esbjerg.
Victor Denmark Masters rykker i år til Esbjerg, hvor den internationale challenge-turnering spilles i ugen før RSL DM.
Normalt ligger de to arrangementer ikke op ad hinanden i kalenderen, med da begge arrangementer er blevet udskudt til hhv. uge 31-32 (august), ligger de i år ved siden af hinanden i kalenderen.
Det bliver til gavn for de mange gengangere i de to turneringer, og vil desuden gøre tingene lettere, når det kommer til de eventuelle udfordringer og restriktioner med Covid-19, som forhåbentligt ligger bag os til den tid.
Kom og oplev de danske verdensstjerner, og ikke mindst de mange nye talenter der er på vej frem.

Herresingle

Danmark har igen i 2020 og 2021 gjort sig stærkt gældende på verdensplan i herresingle. Victor Axelsen og Anders Antonsen har leveret nogle fantastiske resultater. Victor Axelsen har i 2020 vundet All England og blev nr. 2 ved sæsonfinalerne i 2021 og ved All England i 2021. Anders Antonsen har vundet sæsonfinalerne i 2021. Herudover fik Rasmus Gemke det store gennembrud ved Denmark Open, hvor han blev nr. 2. Ved DM i 2020 blev Victor Axelsen dansk mester, og det bliver spændende at se om han kan forsvare mesterskabet mod spillere som Anders Antonsen, Rasmus Gemke og Hans Kristian Vittinghus.

Damesingle

Det bliver også spændende at se om Line Christophersen i damesingle kan forsvare sit danske mesterskab mod spillere som Mia Blichfeldt og Line Kjærsfeldt.

Herredouble

I herredouble vandt Anders Skaarup og Kim Astrup Spain Master, og blev også danske mestre i 2020. Herudover har Lasse Mølhede og Jeppe Bay vundet SaarLorlux Open i Tyskland i 2020 Der er flere andre herredoubler der presser på – hvem husker ikke Joel Eipe og Rasmus Kjærs flotte præstation ved Denmark Open 2020, hvor de nåede semifinalen.

Damedouble

I damedouble fik Sara Thygesen og Maiken det helt store internationale gennembrud i 2020 med en finaleplads ved Indonesia Open. De blev også dansk mester i 2020, så det bliver spændende, at se om de kan følge de flotte resultater op ved DM i Esbjerg

Mixdouble

De forsvarende danske mestre i mixdouble Sara Thygesen og Niclas Nøhr får kamp til stregen af Alexander Bøje og Mathias Christiansen, der har vundet mixdouble ved SaarLorlux i Tyskland i 2020.

DM i Esbjerg

Kom og oplev verdensklassespillere kæmpe om det prestigefyldte danske mesterskab. Vi kan garantere, at der bliver kamp til stregerne i Blue Water Dokken, der danner en perfekt ramme for DM 2021.

OBS

Vi søger hjælpere til arrangementet er du interesseret så klik her