logo dm senior 2023

Badminton Esbjerg arrangerer

Badminton DM for seniorer den 8. - 11. februar 2023 i Blue Water Dokken

Badminton Esbjerg skal fra d. 8. – 11. februar 2023 for 3. gang arrangere DM for seniorer i i Blue Water Dokken i samarbejde med Badminton Danmark, Esbjerg kommune og Sport Event Park Esbjerg.

Det er Badminton Esbjergs opgave at skaffe frivillige hjælpere til DM arrangementet. Der skal bruges rigtig mange frivillige hjælpere, hvorfor vi håber du har tid og lyst til at give en hånd med.

Som det fremgår af opgave- og mandskabsplanen skal der bruges hjælpere til mange forskellige opgaver – linjedommere, kontrol og opsyn, informations- og serviceopgaver, nedlæggelse og flytning af baner mm.

Vi kan igen i år tilbyde alle der yder en frivillig indsats en partout billet til mesterskaberne. Det betyder at du har gratis adgang til alle kampe, hvis du hjælper til under DM.

Vi håber du vil hjælpe klubben ved DM arrangementet, der har stor betydning badmintonsporten i vores område, og ikke mindst for Badminton Esbjerg.

Hvad gør du?

Log in på:  http://volunteer.badmintonplayer.dk/  alle der tidligere har hjulpet, er oprettet i systemet???? (nu er det nemt for alle dem der oprettede sig sidste år) nye frivillige skal oprette sig som ny bruger.  

Event: Victor DM 2023. Vælg grupper, så har du mulighed for at vælge hvor du gerne vil hjælpe, tryk ”Se dato” og så kommer de forskellige vagter med tider, tilmelding foregår efter først til mølle, når vagterne er fyldt op, lukkes tilmeldingen på den enkelte vagt.

VIGTIG: når du er logget ind, må du meget gerne rette i stamdata, det er blevet muligt at vælge størrelse på T-shirts, husk at gemme de nye oplysninger.

 

På forhånd tak for hjælpen.

Vh

Jørn Gade

20200207 Badminton DM Aarhus 0463

Hvordan gør du?

Tilmeld dig på dette link 

http://volunteer.badmintonplayer.dk/

Klik ind og opret dig som bruger med navn, e-mailadresse, billede og mobil nr., hvorefter du sætter kryds ud for den opgave og det tidsrum, du ønsker at hjælpe.
Vi kontakter dig med oplysninger om, hvornår og hvor du skal møde, og hvem du skal henvende dig til.
På forhånd tak for hjælpen.

Bliv frivillig hjælper til  DM i Badminton i Esbjerg