Menu

Tilmelding

Salget af cykler er åben!!

Klik her..

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere oplysninger 

om SEPE Bike Challenge

  

Du kan kontakte os på:

Tlf. 75 45 94 99

Mail: anve@sepe.dk 

 

Instruktører

Herunder kan i se de de super dygtige instruktører der tog scenen i 2014. Her vil vi løbende afsløre hvem der skal piske jer på cyklen i 2015. I kan godt glæde jer !!

 

Tidspunkt:      
Kl.    

Jens Medum

Har sin daglige gang i spinningssalen i Guldager Idrætscenter. Her har han haft timer de sidste 10 år. Jens lover en perfekt time til at starte ud med..

Kl.      
Kl.      
Kl.    

Sandra Lykke

Sandra er 23 år og har en baggrund som instruktør i FW. Samtidig er hun personlig træner. Hun lover et brag af en Army-time hvor hendes erfaring som tidligere udsendt (Afghanistan 2010) skal komme hende tilgode :-).

Kl.    

 

Kl.

    Anders Tesgaard

Anders er 38 år og spinninginstruktør i fitnessdk. Han har altid dyrket udholdenhedssport, primært cykling og løb og jo længere jo bedre. I 2012 var han den første dansker der gennemførte Race Across America, som er 4.800 km på maksimalt 12 dage.

 

Kl.    

Thomas Alsing

Thomas er en af landets bedste spinngsinstruktører og har deltaget ved events i Holland, Ungarn og Tyskland. Thomas har mange års erfaring som Dj.
Så glæd jer til en fest af en time.

Kl.    

Marie og Pernille Vork

Søskende-par som underviser i fitnessdk. Underviser i alt fra BodyPump, BodyStep, BodyAttack, BodyCombat og CXWORX - alt sammen fra det verdensomspændende koncept Les Mills. Derudover underviser de også i cykling, hvor de har succes med TwinSpin som ligger stor vægt på sjov og ballade. 

Kl.      

Kl.

   

 

Kl.    

Camilla Pedersen

 

Kl.    

Henrik Fuglsang

 

Henrik underviser til dagligt i Danmarks mest besøgte bikesal i Fitness World Scandinavian Center..

Glæd jer til et brag af en time.