Menu

Cartoon network sommerturné

Turnéen kører fra kyst til kyst, og fra Sønder til Nordjylland, Fyn, Falster og Sjælland og er på landevejene fra den 8. til den 30. juli. Du kan møde os i Esbjerg:

 

11. juli ved Svømmestadion Danmark kl. 12:00 til 16:00

Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg

 

 

 

Find begivenheden på 

 

Ved du hvad dine yndlingsfigurer fra Cartoon Network laver når de holder sommerferie? De kommer da ud til dig!

 

12:10 På scenen: Aventure Time show (med Prinsesse Sukkermås, Finn og Jake. Efterfulgt af Meet & Greet)

12.40 Twister konkurrence

13:00 Mød Is-kongen ved Aventure Time teltet/Is-kongens slot.

13:30 På scenen: Ben10 show (med Ben10, Firearm og Flammen).

14:00 NERF konkurrence starter ved NERF teltet.

14:10 Mød My Little Pony (ved pony slottet).

14:45 Mød vennerne fra Gumballs fantastiske verden (Gumball og Darwin ved CN væggen).

15:05 Mød My Little Pony (ved pony slottet).

15:30 På scenen: Danland andejagt vinder trækkes.

15:40 På scenen: PowerPuff Pigerne’s Disco (med Blomst, Bobbel og Bellis).

16:00 Tak for i dag.

(der kan ske ændringer i programmet)

 

I år kan man opleve flere af de kendte figurer når Cartoon Network på sommerturné kommer rundt i det danske sommerland. Kom og se shows med de skøre Finn og Jake fra Eventyrtid, den seje Ben 10 og hans aliens og de sjove Powerpuff piger. Udover at se figurerne på de skrå brædder kan du møde dem, tage billeder med dem og måske få en high five eller en krammer. Kan du slet ikke få nok af dine idoler, kan du se dem på tv-skærmen i ”Eventyrtid” teltet, hvor vi viser tegnefilm. I ”Eventyrtid” teltet har du også mulighed for at hygge dig med at tegne i ”tegnstuen”. Med i år er også Iskongens store telt, og her vil du kunne møde selveste Iskongen og Prinsesse Sukkermås i løbet af dagen. En anden nyhed, af den helt store slags, er vores 7 meter høje og 11 meter lange Powerpuff rutchebane. Her kan du få lov at prøve hvordan der er at næsten flyve ligesom Powerpuff pigerne.

 

Udover de sjove figurer vil området være fyldt med aktiviteter for små og store. En af verdens største legetøjsproducenter Hasbro har taget nogle af deres største brands med på turnéen. Bordene vil bugne med legetøj fra My Little Pony, NERF, Transformers, Play-Doh og Doh Vinci som vil være til fri leg på eventområdet.

 

Der vil også være en kæmpe oppustelig Twister bane, hvor du vil kunne prøve det klassiske spil på en ny og meget underholdende måde. Gå ikke glip af My Little Pony slottet, der selvfølgelig også er taget med på sommerturnéen. Her kan du møde en ægte My Little Pony og du har mulighed for at prøve en smuk pony-prinsesse kjole eller to.

 

Er Transformers og NERF mere dig, vil du ikke blive skuffet. Udover at der vil være sejt legetøj til fri leg, vil du også kunne udfordre dine venner til en venskabelig kamp på vores store oppustelige NERF bane. Ved siden af NERF-banen, i NERF-teltet, finder du én af dagens mest nervepirrende konkurrencer, hvor du kan skyde til måls og samle points. Top 3 scorerne vil vinde sin helt egen super seje NERF blaster. Børn i alle aldre har mulighed for at vinde legetøj fra Hasbro. Konkurrencerne er opdelt i to aldersgrupper, 3-6 år og 7-12 år.

 

Er du god til at finde gemte ting? Og kan du li´ at gå på skattejagt? Så er det måske dig der løber med sejren, når der skal gættes, hvor mange af Danland ænderne der gemmer sig på eventområdet. Du deltager i konkurrencen ved at skrive dit bud og lægge det i postkassen ved scenen. Vi krydse fingre for, at der er gættet rigtig, når der bliver trukket en vinder sidst på dagen.

 

Med som eventkoordinator og afvikler på turnéen er firmaet Showagent. Firmaet står solidt plantet i dansk børneunderholdning og optræder i hele Norden med shows som Postmand Per, Jungledyret Hugo og mange flere. Showagents ejere Carolina Lybeck og Peter Nørgaard er med på turnéen og sammen med et hold håndplukkede performers glæder de sig til at komme ud i det danske sommerland.

 

Turnéen kører fra kyst til kyst, og fra Sønder til Nordjylland, Fyn, Falster og Sjælland og er på landevejene fra den 8. til den 30. juli. Cartoon Network sommerturné kommer forbi Esbjerg (ved Svømmestadion Danmark) tirsdag den 11. juli kl. 12:00-16:00, og det er helt gratis at komme forbi og deltage i de mange aktiviteter.

  

Vi glæder os til at se dig!